MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Folytatódik a Férfi NBI!
Folytatódik a Férfi NBI!

Csütörtök


Screenshot-2017-10-19 Mérkőzések Futsal Hungary(1)RÁBA ETO – NYÍRGYULAJ KSE
18:45 Győrszentiván, Városi Sportcsarnok

Az ETO-nál rendeződtek a szakmai gondok, megérkezett az új szakvezető, ami rögtön eredményben is megmutatkozott, hiszen sikerült a Chrudim legyőzésével tovább jutni a BL-ben. Ez a siker jót tehet a csapat önbizalmának, hiszen az első fordulóban vereséget szenvedtek a Haladás otthonában, majd csak nehezen gyűrték le a Bőnyt. Most a hibátlan Nyírgyulaj érkezik, akik hozták a kötelezőt a Debrecen ellen, majd kisebb meglepetésre magabiztosan verték a Haladást, így kellő önbizalommal vághatnak neki a találkozónak. A címvédő a találkozó esélyese, de a jó formában lévő Lovas alakulat megnehezítheti a dolgukat.

 

ARAMIS SE – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA
20:10 Budaörs, Városi Sportcsarnok

Az Aramis számára nem kezdődött jól a bajnokság, hiszen mind a két meccsüket elveszítették, így rájuk férne a javítás. A Veszprém elleni lehet a fájóbb, mivel az egy nyerhető meccs volt hazai környezetben. A második találkozón a Berettyóújfalu ellen tartalékosan elutazva nem volt reális esélyük. Mostani ellenfelük az a Fradi lesz, akik győzelemmel kezdtek a Bőny vendégeként, majd szoros csatában kikaptak otthon az Újvárostól. A két fél igen jól ismeri egymást, így nagy meglepetést vélhetően nem fognak tudni okozni a másiknak. Tavaly mind a két meccsen a vendéglátó örülhetett. A hazai pálya most is az Aramis mellett szól, de az sem lenne meglepetés, ha a zöld-fehérek ponttal vagy pontokkal távoznának Budaörsről. Abszolút három esélyes a találkozó.

 

Péntek:

 

Screenshot-2017-10-19 Mérkőzések Futsal HungaryDEBRECENI EGYETEMI ACMVFC BERETTYÓÚJFALU
17:30 Debrecen, Egyetemi Sportcsarnok

Az újonc a bajnokaspiráns ellen. A debreceniek még nem szereztek pontot a bajnokságban, bár legutóbb nem álltak távol tőle. Most ez igazi bravúr lenne, mivel a Mezei-Vill a bajnokság egyik esélyesének számít, amit az elmúlt kér bajnokin bizonyított is. Nyert Újvárosban, majd könnyedén verte az Aramist, és most is valami hasonlóra készülnek. A két fél nyáron játszott felkészülési mérkőzést, ahol könnyedén nyertek Ráblék. Nagy meglepetés lenne, ha nem nyerne magabiztosan a vendégalakulat.

 

DUNAFERR DUE RENALPIN FC – BŐNY SZAVILL CONSULTING
19:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

A vendéglátók legutóbb a Fradi otthonában megszerezték első győzelmüket, egy nyögvenyelős mérkőzésen. A Bőny első pontjai még váratnak magukra. Minimális vereség a nyitányon a Fradi ellen, majd jött a Győr, ahol egészen a hajráig esély volt a pontszerzésre, de végül a rutin győzedelmeskedett. Most először lépnek pályára idegenben az új szezonban, ami nem ígérkezik egyszerűnek, az ezüstérmes otthonában. A Dunaferr számára kötelező a három pont, ha szeretnének az élbolyhoz felzárkózni.

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA