MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Szigetszentmiklós – BME rangadó Nyugaton!
Szigetszentmiklós – BME rangadó Nyugaton!

GÖCSEJ SK – ELTE BEAC

19:30 Zalaegerszeg, Városi sportcsarnok

Mind a két fél az alsóházban tanyázik, de míg a hazaiak közel vannak az élmezőnyhöz, addig az egyetemisták kezdenek leszakadni. A Göcsej amennyiben hozza a kötelezőt hazai pályán, jó eséllyel lép fel a felsőházba, és akkor még nem beszéltünk az elmaradt meccséről, ahol szintén tovább tudja növelni a pontjai számát. Bravúr lenne az ELTE részéről egye setleges első győzelem.

 

REAC SPORTISKOLA – TFSE SZERTASPORT.HU

19:30 Csömör, Városi sportcsarnok

A REAC szorgosan gyűjtögeti a pontokat, és ott van közvetlenül a dobogó mögött. Ellenfelük az a TFSE lesz, akik szintén odavágynak, de valamiért nem megy nekik. A vendégeknél egyelőre keresik az okokat, de ha nem találják meg mihamarabb, még a felsőházi tagság is veszélybe kerülhet. Jelenleg a 9. Helyen állnak, de a keretük jóval előkelőbb helyre predesztinálja őket, de ezt a pályán is bizonyítaniuk kellene, ami egyelőre nem megy.

 

SZIGETSZENTMIKLÓS ARTIFEX – BME-BT FC

20:30 Tököl, Városi sportcsarnok

A forduló rangadóját rendezik Tökölön, ahol a listavezető Miklós a harmadik helyen álló BME-t fogadja. A két fél között mindössze egy pont a különbség, így egy esetleges vendéggyőzelem esetén helyet cserélhetnek a tabellán. Ehhez persze a hazaiaknak is lesz egy-két szavuk. Az elősző szezonban mind a kétszer a Haffner alakulat örülhetett, így a vendégekben éghet a visszavágási vágy. Jó meccsre van kilátás.

 

5 STARS – ÉRDI VSE – AIRNERGY FC

20:30 Érd, Érd Aréna

A hazaiak az előkelő hatodik helyen állnak, de az igazi nehéz meccsek most következnek, köztük a mostani, hiszen a veretlen Airnergyt fogadják. A vendégek azonos pontszámmal állnak, mint a listavezető miklósiak, akikre rangadó vár, így egy kedvező eredmény esetén a élre állhatnak. Ehhez persze mindenképpen nyerni kell a Gabura tanítványoknak, akik vélhetően idegenben is hozzák a kötelezőt.

 

UTE – ROMHÁNY SE

21:00 Kistarcsa, Városi sportközpont

Az UTE legutóbb bravúrgyőzelmet aratott a TF otthonában, amivel fellépett az ötödik helyre. Ez a siker akkor ér sokat, ha otthon legyőzik a sereghajtót, akiknek eddig mindössze egy pontra futotta, igaz egy értékes pont volt a listavezető ellen. Papíron a hazaiak az esélyesek, de ha a vendégek fel tudnak állni teljes kerettel, akkor lehet esélyük.

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4