MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Könnyedén nyerte a "rangadót" a Szekszárd
Könnyedén nyerte a "rangadót" a Szekszárd

A női futsal - bajnokság egyik legnagyobb rangadója lehetett volna, de ahogy előre jeleztük szimpla edzőmeccsé degradálódott az Astra szekszárdi fellépése. Nem történt semmi szabálytalanság, de jobb lett volna, ha a két élgárda megegyezik egymással egy másik időpontban, mert így az ezer sebből vérző, de sokkal több megbecsülést érdemlő sportág egy igazán élvezetes, izgalmas sportélménnyel lett szegényebb.

 Amennyiben a hírek igazak néhány hét múlva ugyanez a sors vár a HTE - Astra mérkőzésre is, pedig lenne még idő a megegyezésre. Annál is inkább ez lenne az üdvözölendő megoldás, mert a hétvégi fordulóban a Göcsej el sem utazott Gyulára - csak remélni tudjuk, hogy nem fognak visszalépni- és az Árkád ETO - Tolna bajnoki is halasztásra került. Valljuk be a női futsalnak nem túl jó reklám, ami az 5. fordulóban történt, éppen ezért lenne fontos, hogy a klubvezetők mindent megtegyenek már csak a sportbarátság okán is, hogy ne csak saját csapatuk érdekét nézzék. Szükség van minőségi derbikre, annak van csak igazán sportértéke..

Ilyen előzmények után túl sok jót nem is lehet elmondani a meccsen történtekről. A tartalékos Astra (14-15 meghatározó játékosát nélkülözte Dombó mester) küzdött becsülettel, s az első játékrészben 16 percig őrizte a gólnélküli döntetlent. Beke Adrienn vezető gólja után azonban megnyugodtak a hazaiak és Ganczer Hajnalka még a szünet előtt megduplázta az előnyt. A folytatásban feljavult az előző szezon ezüstérmese, fokozatosan elhúzott és végül hatgólos győzelmet aratott ezen az igen alacsony színvonalú "rangadón".

_CZB9064 copy

Női NB I, 5. forduló

Agent Girls Szekszárd FC - Astra-4IG- Kiskunfélegyházi Bulls 6-0 (2-0)
Szekszárd, Városi Sportcsarnok, 300 néző
Játékvezetők: Éreth Attila - Petrovics István - Lengyel Sándor

Szekszárd: Deczki Vanda Kinga - Ganczer Hajnalka, Megyes Ágnes, Buchmüller Petra, Horváth Katalin
Csere: Hargas Annamária, Kágyi Árvácska Rebeka, Fábián Rebeka, Beke Adrienn
Edző: Micskó Márk

Astra: Záhonyi Alexandra - Vancsik Viktória, Balázs Eszter, Urbán Anett, Mészáros Dalma
Csere: Nyéki Anna, Gimes Georgina Csilla, Gősi Natália
Edző: Dombó János

Gólszerző: Beke Adrienn (3), Fábián Rebeka (2), Ganczer Hajnalka

Micskó Márk: - Az első félidő első felében nem igazán tetszett amit láttam, nem voltunk élesek, nem azon a hőfokon pörögtünk, amit elvárok a Lányaimtól, pontatlanok voltunk. Aztán a félidő második felére összekaptuk magunkat, egyre több mindent megvalósítottunk abból, amit kértem. A második félidő már úgy nézett ki, ahogyan elvárom a Csapatomtól, pontosabbak lettünk, dinamikusabbak, nagyon szép gólokat szereztünk. Teljesen megérdemelt a győzelmünk még ilyen arányban is, gratulálok a Lányaimnak.

Dombó János: - Gratulálunk a Szekszárd megérdemelt győzelméhez!

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA