MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Megszenvedett az Újváros a 3 pontért!
Megszenvedett az Újváros a 3 pontért!

 A találkozó közel egy órás késéssel kezdődött, mivel egy fővárosi baleset következtében az Újvárosiak busza csak 21 órára futott be. Hiányzók akadtak mind a két oldalon szép számmal. A vendégeknél a két center hiányzott, míg a Fradinál a komplett első sora. A mérkőzés előtt egy köszöntésre is sor került, a Fradi jelenlegi gyúrója, Kocsis Attila ünnepelte 50. születésnapját.

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – DUNAFERR DUE RENALPIN FC 1-2 (0-2)
Népliget, 300 néző
Játékvezetők: Takács, Szűcs, Deme

FTC: Vámosi – Vattamány, Horváth, Andorka, Juhász
Cserék: Laucsek - Dénes, Sáfár, Jándék, Keresztury
Játékos-edző: Sáfár Tony

Dunaferr: Rigó – Horváth, Németh, Schrancz, Hosszú
Cserék: Reveland – Bartha, Fridrich, Pál, Gorjánácz, Velez, Csányi, Hajdú
Játékos-edző: Schrancz Balázs

Sárga lap: Sáfár illetve Pál, Schrancz

Gólszerzők: Andorka illetve Pál, Fridrich

IMG_3178

A vendégek rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, és ráerőltették akaratukat ellenfelükre, akik nehezen tudtak kijönni a szorításból. Több Újváros helyzet is akadt, de a hazai hálóőr többször védett bravúrral, de a hatodik percben ő is tehetetlen volt, és Pál egy szép csel után megszerezte a vezetést a vendégeknek. (0-1) A Schrancz alakulat tovább rohamozott, de fölényüket nem tudták újabb gólra váltani. Ahogy telt az idő, úgy egyenlítődött ki a játék képe, és egy szép Horváth Benedek szólót követően közel jártak az egyenlítéshez, de rigó nagyot védett. Lassan vége volt az első félidőnek, mindenki elkönyvelte az egy gólos vendégelőnyt, de a játékrész legvégén érkezett Fridrich, aki okosan tekert a hosszú felsőbe, megduplázva az előnyt. (0-2)

Fordulás után nem változott a játék képe, az Újváros irányította a találkozót, a Fradi elvétve jutott el helyzetig, így igen hamar megpróbálkoztak a vészkapus játékkal, de nagy áttörést nem hozott. A Dunaferr az előny tudatában nem erőltette a támadásokat, kényelmesen játszott, és érezhető volt, hogy egy újabb góllal eldönthetik a találkozót, de ez nem született meg. A hajrára a Fradi mindent egy lapra feltéve támadott, és közel járt a szépítéshez, egy Újabb Horváth Benedek szólót követően, de a kapufán csattant a lövése. A szépítés 4 perccel a vége előtt érkezett, vészkapus játékot követően. Vattamány centerezett középre, ahol az üresen érkező Andorka közelről nem hibázott. (1-2) Az utolsó percekre nagy erőket mozgósítottak a zöld-fehérek az egyenlítésért, de nem tudtak már betalálni.

A Dunaferr kissé kényelmesen játszva, de hozta a kötelezőt nagyobb játékerejének és rutinjának köszönhetően. A Fradi küzdött becsülettel, de hiányzói nélkül csak megszorítani tudta ellenfelét, egy igen sportszerű találkozón.

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Kalafa-Viadukt 6-3, Női NB II GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tőlünk zengett a Fradi-aréna!
Gyulai Amazonok - Miskolci Vénusz 4-5
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4