MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Mezei-Vill – Dunaferr rangadó a kupában!
Mezei-Vill – Dunaferr rangadó a kupában!

A mai napon elkészítették az MLSZ-ben a férfi Magyar Kupa első két fordulójának sorsolását. Az első fordulóban kiemelt volt a 10 elsőosztályú együttes és azok a másodosztályúak, akik tavaly is indultak. A többi együttesből hatot sorsoltak ki, akik az első fordulóban érdekeltek. Ennek a három párharcnak a győztese kapcsolódik a többi 27 csapathoz, akiket 15 párba sorsolva kialakul a második forduló. Az ETO, mint címvédő, a harmadik körben csatlakozik a legjobb 16 között.

Az első párba rögtön két másodosztályú élcsapat került össze, hiszen a Szigetszentmiklós fogadj a Kincsemet. A második párban az egyetlen harmadosztályú alakulat, a Bodon Péter találkozik a Gyöngyössel, míg harmadikként az UTE csap össze a Gyömrővel.

A folytatásban következtek az igazi izgalmak, hiszen a második fordulóban már az NBI-es csapatok is érdekeltek voltak. Mivel itt már nem volt kiemelés, így nem volt meglepő, hogy összekerültek első osztályú csapatok is. A Dunaújváros nem volt túl szerencsés, hiszen a Berettyóújfaluhoz kell látogatnia, ami nem ígérkezik könnyűnek. A másik NBI-es párharc az Aramis és a Veszprém összecsapása lesz, Budaörsön. Rajtuk kívül még a Bőny kapott szintén elsőosztályú ellenfelet, a Haladás személyében. A Fradi tavaly hatszor is találkozott a Göcsejjel, így számukra nem lesz újdonság Zalaegerszegre utazni. Az újonc DEAC annak örülhet, hogy nem kell túl messzire utaznia, viszont a Csenger otthonában igen nehéz lesz, bár ők ezt tavalyról jól tudják, hiszen ott harcolták ki az NBII keleti csoport első helyét. A Nyírgyulaj kapta talán az egyik legkönnyebbet az NBI-esek közül, bár Piliscsabán meg kell küzdeni a továbbjutásért. Akadnak még erős párharcok ott is, ahol nem NBI-es csapat az egyik fél. Igazi nagy csatának ígérkezik a BME és a Rubeola összecsapás is, illetve a Szigetszentmiklós-Kincsem párharc győztese, akik a TFSE-hez látogatnak.

A párharcok szokás szerint egy meccsen dőlnek el, és ha különböző osztályú csapatok találkoznak, akkor döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú a továbbjutó. Az első fordulót október 4-én rendezik, míg a másodikat november 29-én.

 

1.Forduló

 

SZIGETSZENTMIKLÓS-4IG – KINCSEM LOVASPARK SE

BODON PÉTER FC – ENERGIA SC GYÖNGYÖS

UTE – UFC GYÖMRŐ

 

2.Forduló

 

PAFC MITRE – NYÍRGYULAJ KSE

AIRNERGY FC – ELTE-BEAC

DUNAKESZI KINIZSI – ROMHÁNY SE

UTE / UFC GYÖMRŐ – 5 STARS-ÉRDI VSE

GÖCSEJ SK – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA

BŐNY SZAVILL CONSULTING – SWIETELSKY HALADÁS VSE

CSENGER FC – DEAC

REAC SPORTISKOLA – PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL

COVRITAS FUTSAL GÖDLLŐ – ÚJPEST FC-220 VOLT

TFSE SZERTARSPORT.HU – SZIGETSZENTMIKLÓS 4IG / KINCSEM LOVASPARK

ARAMIS SE – FUTSAL CLUB VESZPRÉM

BME-BT FC – RUBEOLA FC CSÖMÖR

BODON PÉTER FC / ENERGIA SC GYÖNGYÖS – KAZINCBARCIKAI ÖRDÖGÖK

VÁC FUTSAL SE – SCOREGOAL KECSKEMÉTI FC

A Magyar Kupa versenykiírása

 

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4