MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Brazilokkal erősít a Haladás
Brazilokkal erősít a Haladás

Külföldi játékosokkal áll tárgyalásban a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata - de a saját nevelésű fiatalokról sem mond le a klub.

A Haladás futsalcsapata bő egy hónapja fejezte be a 2016/2017-es bajnokságot. A játékosok pihenőre vonultak, a vezetőség, a szakmai stáb azonban gőzerővel dolgozik a keret megerősítésén.

Turzó-haladás- A futsallal felhagyó Halmos Máté kivéltelével a tavalyi keret nagy örömömre teljes egészében együtt marad - jelezte Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának az edzője. - De természetesen szeretnénk erősíteni is. Nagyon közel vagyunk a megegyezéshez a brazil Michel Melóval, aki korábban Berettyóújfaluban volt a játékosom - magyar bajnokként, kupagyőztesként, gólkirályként tért vissza hazájába. Továbbá tárgyalásban állunk még egy brazil, valamint egy ukrán fiúval is - de közülük csak az egyik játszik majd zöld-fehér mezben, ugyanis kell a hely, a játékperc a saját fiataljainknak is. Sajnos azt kell mondanom, hogy anyagilag jobban megéri légióst szerződtetni, mert nagyon elszálltak az árak a magyar játékospiacon... A terveink szerint indítunk egy fiatal csapatot a most szerveződő, majd regionális alapon működő NB III-as bajnokságban. A harmadosztályban az U17-es, U20-as játékosaink edződhetnek a felnőttek mezőnyében, továbbá a Haladás VSE nagypályás U19-es csapatából is kipróbálunk itt néhány ügyes fiatalt. További változás, hogy az edzések számát a heti háromról felemeljük hatra - keret zömének négy edzésen minimum részt kell vennie, de bőven lesz olyan is, aki mind a hat foglalkozáson ott lesz. Alakulnak a dolgaink, fejlődik a csapat, a klub. Megítélésem szerint az előttünk álló szezonban teszünk egy nagy lépést a profizmus felé, de nem herdáljuk el az értékeinket sem. Igyekszünk megfeleleni az eredménykényszernek, de építjük a jövőt is - zárta szavait Turzó József.

Friss hír még a Haladás háza tájáról, hogy a távozó Bánfalvi Zsolt helyett Sziffer András lett az első csapat pályaedzője.

 - Tóth Gábor -

 

Kiemelt események
V. Karácsonyi Női Futsal Fesztivál
Kész Aréna, Kiskunfélegyháza
2017.12.16 10:00 - 2017.12.17 20:00
MVFC - Dunaferr 8-2
MVFC - Dunaferr 8-2
Movistar Inter - FC Barcelona 4-1
Rubeola FC - Csömör - Újpest FC-220Volt 5-2 (0-1) 2017.12.08.
Magyarország U17 – Lengyelország U19 futsalmérkőzés 2017.12.10 (vas) 15:30
Kazincbarcikai Ördögök - Csenger Futsal
Kazincbarcikai Ördögök - Csenger Futsal
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–SWIETELSKY HALADÁS VSE 1–4
Szekszárd - Tolna Mözs 3-2