MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok >  Újabb igazolás a Mezei-Vill csapatánál
Újabb igazolás a Mezei-Vill csapatánál

A portugál Ricardo Amilcar da Silva Gomes, azaz röviden Amilcar, Portoban született. Viszonylag későn kezdett futsalozni, de tíz éven keresztül játszott a portugál első osztályban. Hazájában a Modicus, a Fundação Jorge Antunes és a Braga játékosa volt. 2015-ben Olaszországba, a Serie A-ba igazolt, a Cosenza alkalmazta, majd egy évet a Salinis Clubnál töltött. Tavaly a katari Al Gharafánál szerepelt. A portugál válogatottban tíz alkalommal lépett pályára.

Elégedett vagyok és a munkám elismerésének egyik jele, hogy aláírhattam. A magyar ligát ismertem, mert portugál barátaim is játszottak itt, emiatt is követtem és tudom, hogy a Győr dominált az utóbbi években. A magyar válogatott is évről évre fejlődik, mutatja ezt a 2016-os Eb szereplés is. Két nagyon fontos meccs vár rájuk, hogy 2018-ban is ott lehessenek. A következő szezont tekintve szeretnék segíteni az MVFC-nek, hogy elérjük céljainkat.” – mondta az új portugál játékos.

 

Sergio Mullor Amilcarról is megosztott pár gondolatot honlapunkkal: “Amilcar nagyon fontos része a projektnek, fontos láncszeme lesz a csapatnak a klub tapasztalt játékosai mellett, mint például Trencsényi vagy Rábl. Egy ballábas játékosról van szó, aki kiválóan passzol valamint védekezésben és támadásban is jól olvassa a játékot. Sokoldalú és nagyon ambiciózus játékos. Sok Berettyóújfalu szurkoló kedveli majd az első pillanattól kezdve. Örülök az eddigi igazolásainknak, hiszen ők voltak a legelső kiszemeltjeim. Nagy segítség abban, hogy fejlődjünk, ami az elsődleges célunk. Eredmény pedig csak az elvégzett munka után jön majd.”

Forrás: mvfc.hu

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4