MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok >  Újabb igazolás a Mezei-Vill csapatánál
Újabb igazolás a Mezei-Vill csapatánál

A portugál Ricardo Amilcar da Silva Gomes, azaz röviden Amilcar, Portoban született. Viszonylag későn kezdett futsalozni, de tíz éven keresztül játszott a portugál első osztályban. Hazájában a Modicus, a Fundação Jorge Antunes és a Braga játékosa volt. 2015-ben Olaszországba, a Serie A-ba igazolt, a Cosenza alkalmazta, majd egy évet a Salinis Clubnál töltött. Tavaly a katari Al Gharafánál szerepelt. A portugál válogatottban tíz alkalommal lépett pályára.

Elégedett vagyok és a munkám elismerésének egyik jele, hogy aláírhattam. A magyar ligát ismertem, mert portugál barátaim is játszottak itt, emiatt is követtem és tudom, hogy a Győr dominált az utóbbi években. A magyar válogatott is évről évre fejlődik, mutatja ezt a 2016-os Eb szereplés is. Két nagyon fontos meccs vár rájuk, hogy 2018-ban is ott lehessenek. A következő szezont tekintve szeretnék segíteni az MVFC-nek, hogy elérjük céljainkat.” – mondta az új portugál játékos.

 

Sergio Mullor Amilcarról is megosztott pár gondolatot honlapunkkal: “Amilcar nagyon fontos része a projektnek, fontos láncszeme lesz a csapatnak a klub tapasztalt játékosai mellett, mint például Trencsényi vagy Rábl. Egy ballábas játékosról van szó, aki kiválóan passzol valamint védekezésben és támadásban is jól olvassa a játékot. Sokoldalú és nagyon ambiciózus játékos. Sok Berettyóújfalu szurkoló kedveli majd az első pillanattól kezdve. Örülök az eddigi igazolásainknak, hiszen ők voltak a legelső kiszemeltjeim. Nagy segítség abban, hogy fejlődjünk, ami az elsődleges célunk. Eredmény pedig csak az elvégzett munka után jön majd.”

Forrás: mvfc.hu

 

Kiemelt események
Jubilál a Rubeola !
Csömör Sportcsarnok
2017.12.01 16:00 - 2017.12.01 23:00
Elit Round a Rába ETO-val
Magvassy Sportcsarnok, Győr Rába ETO, MFC Kherson, Stalitsa Minsk, Luparense C5
2017.11.22 15:00 - 2017.11.25 20:00
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
A legfiatalabb futsalos JJ, azaz Jakab Jancsika
Csenger - Kecskemét 3-2
A hét gólja
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–SWIETELSKY HALADÁS VSE 1–4
Szekszárd - Tolna Mözs 3-2
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok 5-2