MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Spanyol játékost igazolt a Berettyóújfalu
Spanyol játékost igazolt a Berettyóújfalu

Gyilkos kórt küzdött le a Berettyóújfalu új játékosa

A Berettyóújfalu új játékosa, a spanyol származású Javi Sanchez, szülővárosában, Córdobában kezdett futsalozni, ahonnan 17 éves korában Leónba került. 19874086_10155035572024864_612846935_n-240x240Tizenkilenc évesen egy súlyos betegséget, nyirokcsomó rákot diagnosztizáltak nála, ami miatt ideiglenesen abba kellett hagynia a karrierjét. Két évig tartott a teljes felépülés és folytathatta a játékot. Az UMA Antequera csapatával a másodosztály megnyerése után az élvonalban bizonyíthatott, ahol 13 gólt szerzett a 2015-16-os szezonban. Az elmúlt bajnoki évben a Real Betis csapatát erősítette.

Az új vezetőedző, Sergio Mullor ajánlására került a csapathoz a játékos, és így beszélt Javiról a szakvezető.

“Javi Sanchez jó képességekkel megáldott játékos, gyors, technikás és mozgékony a széleken. Védekezésben azt a stílust képviseli, amit én is szeretek, okosan játszik és jó labdaszerzésben egészen mélyen az ellenfél térfelén is. A szurkolók is minden bizonnyal kedvelni fogják őt és szeretik majd a játékát, érkezésével mindenképpen erősödtünk.”

A Berettyóújfalu új játékosa pedig így vélekedik a transzferről:

“Nagy izgatottsággal várom ezt az új kihívást. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ügynököm szólt a lehetőségről és beszéltem Sergioval is nagyon jó érzéseim voltak a projekttel kapcsolatban. Ez az első alkalom, hogy Spanyolországon kívül játszom és reményeim szerint tudok majd építkezni abból, ami történni fog körülöttem. Az első naptól kezdve keményen fogok dolgozni, hogy a csapat elérhesse céljait a következő szezonban.“

 

forrás: mvfc.hu

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4