Vissza > Férfi bajnokságok > Spanyol játékost igazolt a Berettyóújfalu
Spanyol játékost igazolt a Berettyóújfalu

Gyilkos kórt küzdött le a Berettyóújfalu új játékosa

A Berettyóújfalu új játékosa, a spanyol származású Javi Sanchez, szülővárosában, Córdobában kezdett futsalozni, ahonnan 17 éves korában Leónba került. 19874086_10155035572024864_612846935_n-240x240Tizenkilenc évesen egy súlyos betegséget, nyirokcsomó rákot diagnosztizáltak nála, ami miatt ideiglenesen abba kellett hagynia a karrierjét. Két évig tartott a teljes felépülés és folytathatta a játékot. Az UMA Antequera csapatával a másodosztály megnyerése után az élvonalban bizonyíthatott, ahol 13 gólt szerzett a 2015-16-os szezonban. Az elmúlt bajnoki évben a Real Betis csapatát erősítette.

Az új vezetőedző, Sergio Mullor ajánlására került a csapathoz a játékos, és így beszélt Javiról a szakvezető.

“Javi Sanchez jó képességekkel megáldott játékos, gyors, technikás és mozgékony a széleken. Védekezésben azt a stílust képviseli, amit én is szeretek, okosan játszik és jó labdaszerzésben egészen mélyen az ellenfél térfelén is. A szurkolók is minden bizonnyal kedvelni fogják őt és szeretik majd a játékát, érkezésével mindenképpen erősödtünk.”

A Berettyóújfalu új játékosa pedig így vélekedik a transzferről:

“Nagy izgatottsággal várom ezt az új kihívást. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ügynököm szólt a lehetőségről és beszéltem Sergioval is nagyon jó érzéseim voltak a projekttel kapcsolatban. Ez az első alkalom, hogy Spanyolországon kívül játszom és reményeim szerint tudok majd építkezni abból, ami történni fog körülöttem. Az első naptól kezdve keményen fogok dolgozni, hogy a csapat elérhesse céljait a következő szezonban.“

 

forrás: mvfc.hu

 

Magyarország–Szlovákia 5–1
Magyarország–Szlovákia 5–1
Csoportgyőztes a magyar válogatott: Magyarország-Macedónia 10-0
DiaEuro 2017 - Magyarország - Portguália 2-1
Falcao, avagy minden, amit a futsalról tudni lehet
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Fiú I. osztály U20 döntő
Fiú I. osztály U17 döntő
DEAC - Gyulai Amazonok 7-5