MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Légiósok távoztak Győrből, Klacsák érkezhet!
Légiósok távoztak Győrből, Klacsák érkezhet!

 A nyári szünet ellenére sem pihennek Győrben és a jövő évi kereten dolgoznak már. Az ETO megvédte bajnoki címét és kupa elsőségét. Ami biztos, hogy két légiósa, kétévnyi szolgálat után távozik. Tomas Drahovsky Spanyolország felé veszi az irányt, és a Cartagena együttesében folytatja, amely a spanyol első osztály tagja. Az ETO másik erőssége, Michael Seidler a lengyel bajnok ajánlatát fogadta el, így az előttünk álló szezonban a Rekord Bielsko Biala színeiben szerepel a BL-ben. Seidler két év alatt 58 meccsen 48 gólig jutott, míg Drahovszky mérlege 62 mérkőzés, 70  találat.

Az érkezők oldalán egyelőre egy hazai játékossal, Klacsák Bencével erősítenének, aki a Dunaferrt hagyná ott a címvédő kedvéért. Klacsák nem csak az újvárosiaknak, de a magyar válogatottnak is  alapembere, akinek ez lesz negyedik klubja pályafutása alatt. A Cső Montage együttesében nevelkedett, majd az Aramis következett, ahonnan Dunaújvárosba igazolt, ahol két bajnoki és egy kupa ezüstöt ünnepelhetett, az elmúlt két szezonban.

klacsák

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4