MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Brazíliából érkezett csapat a tolna-mözsi Samba Kupára
Brazíliából érkezett csapat a tolna-mözsi Samba Kupára

A dél-amerikai Nova Geracao mellett a házigazda Brand Mission Tolna-Mözs és az Astra U18-as csapata vett részt a vasárnapi minitornán.

– A dél-amerikai együttes tapasztalatszerzésért érkezik Magyarországra. Hallották, hogy nemzetközi tornát szoktunk rendezni. Felvettük velük a kapcsolatot, s biztosak voltunk abban, hogy számunkra is hasznos lesz ez a minitorna – nyilatkozta Simon Ferenc, a tolna-mözsi klub ügyvezetője a TEOL.hu-nak.

A brazil együttesről annyit lehetett tudni, hogy a 17 és 24 éves játékosok alkotják a keretet, akik a hazai kupában és bajnokságban figyelemre méltó eredményeket értek el.

19225606_1154221261390953_9044318650009676465_n

A hazaiaknál jelentős változások történtek a szezon végeztével, három új ukrán játékos (egy kapus és két mezőnyjátékos) ezen a kupán mutatkozott be Volodimir Kolok csapatában – a negyedik légiós augusztusban csatlakozik hozzájuk. Az import játékosokkal a tolna-mözsiek kerete még nem tekinthető véglegesnek, valószínűleg csatlakozik a menedzsmenthez Tóth Ferenc, a magyar női futsal kiemelkedő szereplője, és vele együtt néhány meghatározó játékos.

A Samba Kupa eredményei:

BrandMission-Tolna-Mözsi–Astra U18 5-2
Astra U18–Nova Geracao 2-2
Nova Garecao–Tolna-Mözs 1-13

19225111_1154221271390952_9143441276295298641_n

A Tolna-Mözsi játékosai voltak a tornán:
MELNYCHUK IRYNA, VASKOVETS MARIA, SOLOMAKHA VIKTORIA, Varga Adél, Folk Zsuzsanna, Szalkai Kitti, Kaiser Karina, Horváth Hanna, Perger Dorina, Wiesner Dalma, Kulcsár Panna, Hajpál Melissa, Vámosi Georgina.

Volodimír Kolok: - Ez a torna fontos volt a Tolna Mözsi csapata számára az új szezonra való felkészülés szempontjából. Új csapatot kell kialakítunk. Fiatal és remélem, sikeres csapat lesz, bár ehhez nagyon sok munkára lesz szükségünk. A hétvégi tornán először találkoztak egymással a lányok, most ismerkedtek. Éppen ezért még nem volt meg az összhang közöttük, hibák csúsztak be, különösen az Astra elleni meccsen. De a lányok gyorsan találtak egy közös nyelvet, a futsalt Varga Adél, mint csapatkapitány fontos szerepet játszik. Ő egy igazi vezéregyéniség. Mellette Folk Zsuzsanna volt nagyon aktív, és 6 gólt is szerzett. Nagyon örülök annak, hogy fiatal játékosaink is játéklehetőséget kaptak, és jól is játszottak. Gólokat rúgtak, gólpasszokat adtak. Ellenfeleink nagyon keményen küzdöttek, de a mi játékosaink képességei jobbak voltak.  Remélem, hogy hűséges szurkolóink élvezték a játékunkat.

 

Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA