MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Top Football Évadzáró Futsal Gála!
Top Football Évadzáró Futsal Gála!

 Az Airnergy FC csapata szokásos évzáróját ezúttal egy női és egy férfi futsal tornával egybekötve tartotta meg.

A tornán 20 perces mérkőzések voltak futsal szabályokkal, 6-6 csapattal mindkét nemnél. 2 x 3 csapatos csoportban versengtek a benevezettek, majd keresztbe játszás után, kiderült ki volt a legjobb a női és férfi mezőnyben egyaránt.

A női torna korainak mondható, 9 órás kezdéssel indult el. A mezőny a TFSE, a Kalafa Futsal, a Kelen SC, a Skorpió Salgótarján, valamint a Csömör távolléte után az Airnergy 1-es és 2-es csapataiból állt.

Az „A” jelzésű csoport küzdelmeiből teljes körbeverés után gólarányának köszönhetően az Airnergy FC 1-es számú csapata jött ki győztesen, mögötte továbbjutott a TFSE, az 5. helyért pedig a Skorpió játszhatott később. A „B” csoportban a Kelen SC került ki győztesen, mögötte a Kalafa jutott tovább, a csoport utolsó helyén a Airnergy FC 2-es csapata végzett.

Az első elődöntőben az Airnergy 1 és a Kalafa izgalmas, büntetőkkel végződő mérkőzéséből a vendégcsapat jött ki jobban, így ők döntőzhettek. Ellenfelük a másik mérkőzést szintén 6 méteresekkel megnyerő Kelen SC volt, ők a TFSE együttesét múlták felül. Az 5. helyért folyó küzdelmet a Skorpió nyerte az Airnergy FC 2 ellenében.  A bronz meccs szintén döntetlennel végződött, így a büntetők után az Airnergy FC 1 örülhetett, a TFSE 4. helyen végzett.

A döntő komoly izgalmakat hozott, a Kalafa gárdája szerezte meg a vezetést. A Kelen SC komoly nyomást gyakorolt rájuk, majd sikeresen ki is egyenlített. Az eredmény nem változott, így a változatosság kedvéért büntetők következtek. A Kalafa jött ki győztesen, így ők nyerték a Top Football Évadzáró Futsal Tornát 2017-ben.

Végeredmény:

 1. Kalafa Futsal
 2. Kelen SC
 3. Airnergy FC 1.
 4. TFSE
 5. Reklám-Press Skorpió
 6. Airnergy FC 2.

Legjobb kapus: Bors Emese (Airnergy FC 1.)

Legjobb játékos: Kókány Regina (Kelen SC)

Gólkirály: Szabó Katalin 6 gól (Kalafa Futsal)

CQ8E1569

A férfiak tornája előtt került megrendezésre az Airnergy FC Évadzáró Gálája, ahol kiosztásra kerültek az idén szerzett bajnoki érmek, illetve egyéb különdíjak játékosoknak, szülőknek és edzőknek egyaránt.

 

A férfi torna, kis csúszással kezdődött. Az „A” csoport mezőnyét az Airnergy FC, a Nagykáta és a Csep-Gól alkotta. Csoportelső lett az Airnergy FC két győzelemmel, második lett a Csep-Gól FC és a Nagykáta zárta a sort. A „B” csoportban az Újpest FC lett az első, második a Magyar Cukorbeteg Futsal Válogatott és harmadik az 1988 Déli FC lett.

Airnergy FC tehát a Cukorbeteg válogatottal játszotta az első elődöntőt, ami a hazaiak 1-0-s sikeréhez vezetett. A másik ágon az Újpestnek sikerült büntetőkkel felülmúlnia a Csep-Gólt. Az 5. helyet a Déli FC csípte el a Nagykáta elől. A bronz meccsen a Cukorbeteg válogatott diadalmaskodott a Csep-Gól felett. A döntő izgalmas küzdelmet hozott az Újpest és az Airnergy között. A fiatal hazai alakulat szerzett vezetést, de a meccs a végsőkig izgalmas maradt, ekkor Kocsi Henrik két gólja döntötte el végleg az aranyérem sorsát.

Végeredmény:

 1. Airnergy FC
 2. Újpest FC – 220 Volt
 3. Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott
 4. Pizza King Csep-Gól FC
 5. 1988 Déli Futsal Club
 6. Cannabis Energy Nagykáta

Legjobb kapus: Iváncsik Norbert (Airnergy FC)

Legjobb játékos: Szabó Zsolt (Újpest FC)

Gólkirály: Kocsi Henrik 4 gól (Airnergy FC)

Fotók: Németh Andrea

Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA