MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > A Debreceni Akadémia nyerte az U13-as bajnokságot
A Debreceni Akadémia nyerte az U13-as bajnokságot

Végéhez érnek a 2016/17 évi futsal korosztályos utánpótlás bajnokságok. A hétvégén több korosztályban is négyes döntőket, azaz Final Fourokat rendezett a Magyar Labdarúgó szövetség.
Az U13-asok versenyében több mint 360 csapat nevezett be tavaly ősszel a versenysorozatra. Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy ebben a mezőnyben az ország legjobb négy csapata közé kerülni óriási dolog.

Mindenképpen ki kell emelni a Faddi SE csapatát, akik, úgymond futsal óriások mellett kerültek a legjobb négybe. El is kísérte őket egy ötvenfős szurkolótábor, akik fantasztikus szurkolásukkal tették színessé a mérkőzéseket.

IMG_1919

Az esemény rangját megadta, hogy megtekintette Sito Rivera a válogatott szövetségi kapitánya, Dr Drucskó Zoltán az MLSZ Futsal Bizottságának az elnöke, és Marcos Angulo a Rába ETO bajnokcsapatának edzője is.

cof

Az elődöntőkben könnyed játékkal tudott győzni a Debrecen és a Dunakeszi Kinizsi is.
A harmadik helyért nagy küzdelemben győzött a Rába ETO, míg a döntőben hiába irányított a Kinizsi végig a mérkőzésen, a kontrára berendezkedő debreceni akadémisták pontosabbak voltak a befejezéseknél.

Sito Rivera: - Nagy öröm nézni a játékot, mert a gyerekek tényleg játsszák a futsalt, színesen, ötletesen, mondhatnám spanyolosan. Gratulálok az edzőiknek, és rajtuk keresztül a gyerekeknek is.

Mi pedig, csak annyit tennénk hozzá, hogy reméljük folytatódik a nagyarányú részvétel jövőre is.

gh

 

 

UFC Gyömrő - Újpest FC-220 Volt 7-3
UFC Gyömrő - Újpest FC-220 Volt 7-3
Rába ETO - FK ERA Pack Chrudim 6-4
Magyarország-Franciaország 3-5 U17
Dunakeszi Kinizsi - Covritas Futsal Gödöllő 6-3
Szekszárd FC - Astra Bulls 6-0
Szekszárd FC - Astra Bulls 6-0
BME-BT FC - 5 Stars-Érdi VSE NB II Nyugat
Skorpió-HajdúböszörményII. 9-2
BŐNY - FRADI 2-3