MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > A Bőny bebiztosíthatja bennmaradását a Fradi ellen!
A Bőny bebiztosíthatja bennmaradását a Fradi ellen!

FELSŐHÁZ

 

ARAMIS SE – MVFC BERETTYÓÚJFALU
18:40 Budaörs, Városi Sportcsarnok

Fájó vereséget szenvedett legutóbb az Aramis hazai környezetben, amivel kissé eltávolodott a dobogótól, de még nincs minden veszve. Igaz, most már több bravúrra is szükség lenne, itt van rögtön a Mezei elleni mérkőzés. A helyezéseket illetően a Berettyóújfalu elleni győzelem annak számítana, de a két fél egymás elleni mérleg alapján már nem annyira. A rájátszásban a Frank legénység legyőzte idegenben a Mezeit, aminek a fényében nem tűnik elérhetetlennek egy újabb győzelem. A vendégek negyedik idegenbeli meccse lesz zsinórban, de az elmúlt kettőn eredményesen szerepeltek. Pontot hoztak el Újvárosból és Szombathelyről is. Amennyiben ez most is sikerül, szinte már biztos a dobogó.

 

DUNAFERR DUE RENALPIN FC – FUTSAL CLUB VESZPRÉM
19:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Az Újváros nagy meccset játszott legutóbb az ETO otthonában, ahol minimális vereséget szenvedett, amivel eldőlt, hogy a bajnoki aranyra nincs már esélyük. Viszont az ezüstre minden esélyük megvan főleg, ha hozzák otthon a kötelezőt. A Veszprém az előző játéknapon bravúrgyőzelmet aratott Budaörsön, és egy újabb sikerrel akár a dobogó is elérhető lenne. A pontokon felül még hajthatja a vendégeket a visszavágás, hiszen az első körben nagy verést kaptak hazai környezetben.  Az esélyek az Újváros mellett szólnak, és amennyiben a pályán érvényesítik a papírformát, övék lesz az ezüstérem.

 

SWIETELSKY HALADÁS VSE – RÁBA ETO
19:15 Szombathely, Aréna Savaria

Tét nélkül mérkőzést rendeznek Szombathelyen. A hazaiak már mindenképpen a hatodik helyen zárnak. A Turzó legénység már nem léphet előrébb, de ettől szeretnének nyerni, hogy ne fordulhasson elő, hogy nyeretlenül zárják a rájátszást. Ami ellenfelüket illeti, az ETO az előző fordulóban bebiztosította újabb bajnoki címét. Talán Angulo mester most több lehetőséget ad azoknak, akik eddig epizód szereplők voltak.

 

ALSÓHÁZ

 

BŐNY-SZAVILL CONSULTING – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA
18:30 Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Igazi sorsdöntő meccs lehet a hétfő esti, ahol a Bőny megerősítheti bennmaradó helyét. Jelenleg két pont a hazaiak előnye a tabellán mostani riválisukkal szemben, és egy újabb győzelemmel jelentős előnyre tennének szert, amit a hátralévő fordulókban nehéz lenne ledolgozni. Ami a Fradit illeti, ha el akarják kerülni az osztályozót, mindenképpen nyerniük kellene, de ez igen nehéznek ígérkezik. Elmúlt három egymás elleni meccsükön egyszer sem tudtak nyerni a zöld-fehérek, mi több, legutóbb kikaptak a Népligetben, ami Csernai mester állásába került.  Azóta a Fradi javítani tudott, hiszen elmúlt két meccsen legyőzték a Göcsejt, még ha legutóbb nagyon megszenvedtek a 3 pontért. A Bőny az előző játéknapon ugyan kikapott Nyírgyulajban, de előtte egy négy meccsből álló győzelmi sorozatot tudhatott magáénak, amivel bizonyították, hogy komolyan kell venni őket. A zöld-fehéreknél több hiányzó is akad, így kissé szűkös lesz a keret, de ennek ellenére ha jó teljesítményt nyújtanak, van esélyük a győzelemre. Ellenkező esetben Lódi mester tanítványai nagy lépést tehetnek a bent maradás felé.

 

GÖCSEJ SK – NYÍRGYULAJ KSE
19:00 Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok

Nagy tétje nincs a mérkőzésnek, hiszen a Göcsej hátránya 9 pont a Fradival szemben, ami még osztályozót jelenthetne. Elég kevés esély van rá, hogy a zalaegerszegiek ezt le tudnák dolgozni, főleg úgy, hogy eddig egyetlen pontot sem szereztek a rájátszásban. A Nyírgyulaj eddig kiválóan szerepelnek, mindössze egyszer veszítettek, a többi meccset hozták. Nagy meglepetés lenne, ha Lovasék nem a három ponttal távoznának a hosszú túrát követően. Ami vigasztalhatja a vendégeket, hogy jövőre ezt a túrát nagy valószínűség szerint már nem kell megismételni.

 

Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA