MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Ismét győztek a portugálok
Ismét győztek a portugálok

Szerdán ismét találkozott egymással a portugál és a magyar U17-es válogatott Liszabonban, ezúttal a Porto Salvo Lions csarnokban. Az eredmény ezúttal sem volt hízelgő a mieinkre nézve. A félidőben ugyan még csak 2-0-ra vezettek a hazaiak, de a becsületgólra csak 6-0 után futotta a 32. percben Szűcs Ádám részéről.
Azt, hogy a portugál szövetség kiemelten kezeli a futsalt, mi sem jellemzi jobban, minthogy a találkozót megtekintette Humberto Coelho szövetség alelnöke, Pedro Dias elnökségi tag, és természetesen Jorge Braz is, aki a felnőtt futsal válogatott edzője.

sub-17_futs

 

Portugália – Magyarország 6-1 (2-0)
Liszabon, Pavilhão Leões de Porto Salvo

Vezette: Miguel Castilho e Filipe Duarte, Pedro Prates, Luís Fernandes

Portugália: Pedro Mónica - Daniel Costa, Vasco, João Fonseca, João Cabral.
Csere: Samuel Silva, Samuel Marques, Nuno Chuva, Ricardo Lopes, Rui Moreira, Gonçalo, Bernardo Almeida, Manuel Silveira, Diogo Furtado
Edző: José Luís Mendes

Magyarország: Fehér Richárd - Németh Milán, Szabó Tibor, Tama Adám, Szűcs Adám.
Cserék: Dohány Dominik, Csonka Bálint, Moga Edvin, Jakab Kristóf, Milavecz Kevin, Daróczi Dávid, Kártik Zsombor, Tóth Máté, Papp Bence.
Edző: Sito Rivera

Góllövők: Samuel Silva (18') e Diogo Furtado (19') Adám a.g (23'), Samuel Marques (25' e 27'), João Cabral (29') illetve Szűcs Ádám (32')

Jose Luis Mendes, edző: - Nagyon örülök, hogy játszhattunk két jó mérkőzést, amely kiválóan szolgálja a kiválasztást, és ezen keresztül fejlődhetnek a klubok is közvetetten. Nyolc új játékos mutatkozhatott be most a válogatottban, a teljesítményükkel nagyon elégedett vagyok. Sikerült a gyakorlatban is megvalósítaniuk, amelyet elterveztünk. Jönnek a hivatalos tornák, az igazi megmérettetések. Nagyon sok jó játékosunk van U 17-es szinten, hiszen az idén már 26 játékost próbáltunk ki nemzetközi szinten, és ez rendkívül pozitív. Ez annak a jele, hogy a potugál futsal fejlődési pályán van, ezt a két mérkőzés eredménye is bizonyítja.

18678755_10212683042940400_1756775632_n

 

UFC Gyömrő - Újpest FC-220 Volt 7-3
UFC Gyömrő - Újpest FC-220 Volt 7-3
Rába ETO - FK ERA Pack Chrudim 6-4
Magyarország-Franciaország 3-5 U17
Dunakeszi Kinizsi - Covritas Futsal Gödöllő 6-3
Szekszárd FC - Astra Bulls 6-0
Szekszárd FC - Astra Bulls 6-0
BME-BT FC - 5 Stars-Érdi VSE NB II Nyugat
Skorpió-HajdúböszörményII. 9-2
BŐNY - FRADI 2-3