MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Nagy Anett mesterhatost rúgott a DVTK-nak
Nagy Anett mesterhatost rúgott a DVTK-nak

Könnyed játékkal 9-3-ra nyert hazai pályán az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I felsőházi rájátszásának 8. fordulójában május 10-én a DVTK-Vénusz ellen. A dobogós pozíciókért harcoló Astra az első félidőt 3-0-ás előnnyel zárta és Nagy Anett vezérletével kiütéses győzelmet aratott. A női futsal NB I bajnoki címét a Hajdúböszörményi TE szerezte meg, az Astra harmadik helye szinte biztosnak tűnik, de kis szerencsével a második pozíció is elérhető.

Női futsal NB. I. Felsőházi rájátszás 8. forduló.

ASTRA-Artifex Kkfháza FC - DVTK-Vénusz 9-3 (3-0)
játékvezető: Kaszala Mihály
asszisztensek: Bornemissza Norbert, Rabi Zsolt

ASTRA-Artifex Kkfháza FC: Bocsárdi - Godvár, Nagy, Gál, Görög.
csere: Szabó, Balázs, Mészáros, Halászi.
Vezetőedző: Dombó János

Dvtk-Vénusz: Almási - Kovács, Váradi, Bernáth, Miliczki.
csere: Ádám - Putnoky, Szőke, Palakovics.
Vezetőedző: Balogh József

Góllövők: Halászi (1-0) az 5., Nagy (2-0) a 7., Nagy (3-0) a 20., Nagy (4-0) a 23., Nagy (4-1 öngól) a 27., Mészáros (5-1) a 34., Balázs (6-1) a 36., Nagy (7-1) a 37., Bernáth (7-2) a 37., Nagy (8-2) a 38., Nagy (9-2) a 40., Bernáth (9-3) a 40. percben

Papírforma győzelemre készült a Kész Arénában az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC, a vendég DVTK-Vénusz a felsőházi rájátszásban az utolsó, 5. helyet foglalta el.

Astra-fölényt hozott a mérkőzés, a ziccerekből Nagy Anett és Halászi Kinga hármat is gólra váltott az első játékrészben. A különbség akár nagyobbra is duzzadhatott volna, a vendégek szellősen védekezve sok hibával játszottak, a gólok mellett számtalan hazai lehetőség kimaradt. (3-0)

A fordulás után nem változott a játék képe, ugyan Halászi Kinga balszerencsés öngólját követően feljavultak a vendégek, de Mészáros Dalma és Nagy Anett találatai gyorsan lehűtötték a kedélyeket. (5-1)

Az utolsó percek Nagy Anettről szóltak, a fáradó DVTK játékosok nem tudták megállítani az Astra csatárját, aki mesterhatost ért el.

A vendégek részéről a kétgólig jutó Bernáth Csilla az utolsó percben büntetőből szépített, de ez már csak az eredmény kozmetikázáshoz volt elég. (9-3)

Könnyed győzelmével nagy lépést tett az Astra a dobogós pozíciók felé.

Godvár Katalin (játékos, Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC) - Az első helyet sajnos már nem érhetjük el, de mindent megteszünk, hogy az ezüstérem meglegyen, ehhez a hátralévő mérkőzéseket szeretnénk megnyerni. A DVTK ellen a második félidőben döntöttük el a találkozót, Nagy Anett góljai mellett minden játékos kivette részét a sikerből. A bajnokság alakulása szempontjából kicsit csalódott vagyok, megpróbáljuk jövőre visszahódítani a címet.

Dombó János (vezetőedző, Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC) - Büszke vagyok játékosaimra, az idei szezonban megvédtük címünket a Magyar Kupában és dobogóért harcolunk a bajnokságban. A keret magja megmaradt erre az idényre, de minden évben 3-4 új fiatalt beépítek a csapatba. A DVTK ellen felszabadultan, könnyedén, szellemesen játszottunk, a győzelemmel a dobogós pozíciót lényegében elértük. A női futsal NB I évről-évre erősebb, mindenkit szeretnénk megverni, de az aranyérem most a Hajdúböszörménynek sikerült. Ellenük zárjuk a bajnokságot hazai pályán remélhetőleg győzelemmel.

uuuu

Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rubeola-Kinizsi Gólösszefoglaló
MVFC Berettyóújfalu - Japán 4-3
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA