Vissza > Férfi bajnokságok > Célegyenesben a Szigetszentmiklós!
Célegyenesben a Szigetszentmiklós!

Az előző körben a Szigetszentmiklós behúzta a TF elleni rangadót, amivel továbbra is a saját kezében volt a sorsa a bajnoki címet illetően. Ezúttal egy könnyebb ellenfél jutott a Csep-Gól személyében, ami nem is okozott gondot, és könnyedén legyőzték, amivel még közelebb kerültek a bajnoki címhez.

A BME-nek még volt oka reménykedni, hiszen csak két pontra volt a listavezetőtől, így mindenképpen nyerniük kellett az egyetemi rangadón. A Csernai alakulat számára nem volt nehéz feladat begyűjteni a 3 pontot a megtizedelt TF ellen, ahonnan hárman is hiányoztak piros lapos eltiltás miatt.

A BME mellett a Pécs is hozta a kötelezőt, így beérte a TF-t pontszámban, de mivel sokkal rosszabb a gólkülönbsége, csak abban az esetben érhet a dobogó harmadik fokára, ha több pontot szereznek a záró napon, mint riválisuk. Erre azért kevés az esély, hiszen a még bajnoki címben reménykedő BME otthonába látogatnak, míg a TF otthon fogadj a csepelieket.

A bajnoki címért a Szigetszentmiklósnak az utolsó körben az utolsó helyen álló 5 Stars együttesét kell legyőzni, ahol nehéz elképzelni, hogy ez ne következzen be. Amennyiben mégis bekövetkezne a csoda, a BME lehetne a bajnok, amennyiben legyőzi a pécsieket. Mondjuk erre a variációra nem sok pénzt tennénk.

TFSE – BME BT FC 3-8

SZIGETSZENTMIKLÓS ARTIFEX – PIZZA KING CSEP-GÓL FC 6-0

PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL – 5 STARS SE 3-0

 0000

aaaa

Magyarország–Szlovákia 5–1
Magyarország–Szlovákia 5–1
Csoportgyőztes a magyar válogatott: Magyarország-Macedónia 10-0
DiaEuro 2017 - Magyarország - Portguália 2-1
Falcao, avagy minden, amit a futsalról tudni lehet
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Fiú I. osztály U20 döntő
Fiú I. osztály U17 döntő
DEAC - Gyulai Amazonok 7-5