MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Célegyenesben a Szigetszentmiklós!
Célegyenesben a Szigetszentmiklós!

Az előző körben a Szigetszentmiklós behúzta a TF elleni rangadót, amivel továbbra is a saját kezében volt a sorsa a bajnoki címet illetően. Ezúttal egy könnyebb ellenfél jutott a Csep-Gól személyében, ami nem is okozott gondot, és könnyedén legyőzték, amivel még közelebb kerültek a bajnoki címhez.

A BME-nek még volt oka reménykedni, hiszen csak két pontra volt a listavezetőtől, így mindenképpen nyerniük kellett az egyetemi rangadón. A Csernai alakulat számára nem volt nehéz feladat begyűjteni a 3 pontot a megtizedelt TF ellen, ahonnan hárman is hiányoztak piros lapos eltiltás miatt.

A BME mellett a Pécs is hozta a kötelezőt, így beérte a TF-t pontszámban, de mivel sokkal rosszabb a gólkülönbsége, csak abban az esetben érhet a dobogó harmadik fokára, ha több pontot szereznek a záró napon, mint riválisuk. Erre azért kevés az esély, hiszen a még bajnoki címben reménykedő BME otthonába látogatnak, míg a TF otthon fogadj a csepelieket.

A bajnoki címért a Szigetszentmiklósnak az utolsó körben az utolsó helyen álló 5 Stars együttesét kell legyőzni, ahol nehéz elképzelni, hogy ez ne következzen be. Amennyiben mégis bekövetkezne a csoda, a BME lehetne a bajnok, amennyiben legyőzi a pécsieket. Mondjuk erre a variációra nem sok pénzt tennénk.

TFSE – BME BT FC 3-8

SZIGETSZENTMIKLÓS ARTIFEX – PIZZA KING CSEP-GÓL FC 6-0

PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL – 5 STARS SE 3-0

 0000

aaaa

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4