MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Célegyenesben a Szigetszentmiklós!
Célegyenesben a Szigetszentmiklós!

Az előző körben a Szigetszentmiklós behúzta a TF elleni rangadót, amivel továbbra is a saját kezében volt a sorsa a bajnoki címet illetően. Ezúttal egy könnyebb ellenfél jutott a Csep-Gól személyében, ami nem is okozott gondot, és könnyedén legyőzték, amivel még közelebb kerültek a bajnoki címhez.

A BME-nek még volt oka reménykedni, hiszen csak két pontra volt a listavezetőtől, így mindenképpen nyerniük kellett az egyetemi rangadón. A Csernai alakulat számára nem volt nehéz feladat begyűjteni a 3 pontot a megtizedelt TF ellen, ahonnan hárman is hiányoztak piros lapos eltiltás miatt.

A BME mellett a Pécs is hozta a kötelezőt, így beérte a TF-t pontszámban, de mivel sokkal rosszabb a gólkülönbsége, csak abban az esetben érhet a dobogó harmadik fokára, ha több pontot szereznek a záró napon, mint riválisuk. Erre azért kevés az esély, hiszen a még bajnoki címben reménykedő BME otthonába látogatnak, míg a TF otthon fogadj a csepelieket.

A bajnoki címért a Szigetszentmiklósnak az utolsó körben az utolsó helyen álló 5 Stars együttesét kell legyőzni, ahol nehéz elképzelni, hogy ez ne következzen be. Amennyiben mégis bekövetkezne a csoda, a BME lehetne a bajnok, amennyiben legyőzi a pécsieket. Mondjuk erre a variációra nem sok pénzt tennénk.

TFSE – BME BT FC 3-8

SZIGETSZENTMIKLÓS ARTIFEX – PIZZA KING CSEP-GÓL FC 6-0

PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL – 5 STARS SE 3-0

 0000

aaaa

Dunakeszi Kinizsi - Kincsem Lovaspark SE 4-4
Dunakeszi Kinizsi - Kincsem Lovaspark SE 4-4
Hihetetlen gólok!
Román bajnokság 3 forduló
Csenger - Berettyóújfalu II 2-0
A Szigetszentmiklóssal edzett a válogatott
A Szigetszentmiklóssal edzett a válogatott
Tolna Mözs - DVTK Vénusz 1-2
A 2016/17 év díjazottjai
Magyarország-Lengyelország edzőtábor