Vissza > Férfi bajnokságok > A Rubeola a Közép-keleti csoport bajnoka!
A Rubeola a Közép-keleti csoport bajnoka!

 A kezdeti botlások után a Rubeola elkapta nagyon a fonalat a felsőházi rájátszás közép-keleti csoportjában, és az előző 5 mérkőzését egyaránt megnyerte. Ezek fényében úgy készülhettek az utolsó előtti játéknapra, hogy amennyiben újra nyernek a Kinizsi vendégeként, az Újpest botlása esetén már behozhatatlan lesz az előnyük.

Az első lépést péntek este megtették. Nagy küzdelemben legyőzték Bita Lászlóékat Dunakeszin, így már négy pont volt az előnyük a lila-fehérekkel szemben. Majd jött a hétfő este, és a Vác megtette azt a szívességet, hogy Legyőzte az Újpestet, így a Csömör matematikailag is bebiztosította első helyét, és készülhet a feljutásért vívandó final fourra. Ezen meccsek árnyékában a Kecskemét hozta a kötelezőt a Gyömrő ellen, amivel a Keszit megelőzve fellépett a dobogóra.

Az érdemi kérdések eldőltek, mivel az első két helyezett megvan, már csak a bronzéremért folyik a harc, az azonos ponttal álló Keszi és Kecskemét között. Egyik csapat sincs könnyű helyzetben, hiszen a Kecskemét a friss bajnokhoz látogat, míg a Dunakeszi az Újpesthez. Kedvezőbb helyzetben a Kecskemétiek vannak, hiszen nekik elég „csak” nyerni, nem kell figyelni riválisukat, mert pont azonosság esetén a több győzelem számít, amivel a Kecskemét felé billen a mérleg.

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL – RUBEOLA FC CSÖMÖR 5-6

SCOREGOAL KECSKEMÉTI FC – UFC GYÖMRŐ 7-2

VÁC FUTSAL SE – ÚJPEST FC-220 VOLT 6-3

sss
ffff

fotó: Simonffy Norbert

 

 

Magyarország–Szlovákia 5–1
Magyarország–Szlovákia 5–1
Csoportgyőztes a magyar válogatott: Magyarország-Macedónia 10-0
DiaEuro 2017 - Magyarország - Portguália 2-1
Falcao, avagy minden, amit a futsalról tudni lehet
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Fiú I. osztály U20 döntő
Fiú I. osztály U17 döntő
DEAC - Gyulai Amazonok 7-5