Vissza > Férfi bajnokságok > A Rubeola a Közép-keleti csoport bajnoka!
A Rubeola a Közép-keleti csoport bajnoka!

 A kezdeti botlások után a Rubeola elkapta nagyon a fonalat a felsőházi rájátszás közép-keleti csoportjában, és az előző 5 mérkőzését egyaránt megnyerte. Ezek fényében úgy készülhettek az utolsó előtti játéknapra, hogy amennyiben újra nyernek a Kinizsi vendégeként, az Újpest botlása esetén már behozhatatlan lesz az előnyük.

Az első lépést péntek este megtették. Nagy küzdelemben legyőzték Bita Lászlóékat Dunakeszin, így már négy pont volt az előnyük a lila-fehérekkel szemben. Majd jött a hétfő este, és a Vác megtette azt a szívességet, hogy Legyőzte az Újpestet, így a Csömör matematikailag is bebiztosította első helyét, és készülhet a feljutásért vívandó final fourra. Ezen meccsek árnyékában a Kecskemét hozta a kötelezőt a Gyömrő ellen, amivel a Keszit megelőzve fellépett a dobogóra.

Az érdemi kérdések eldőltek, mivel az első két helyezett megvan, már csak a bronzéremért folyik a harc, az azonos ponttal álló Keszi és Kecskemét között. Egyik csapat sincs könnyű helyzetben, hiszen a Kecskemét a friss bajnokhoz látogat, míg a Dunakeszi az Újpesthez. Kedvezőbb helyzetben a Kecskemétiek vannak, hiszen nekik elég „csak” nyerni, nem kell figyelni riválisukat, mert pont azonosság esetén a több győzelem számít, amivel a Kecskemét felé billen a mérleg.

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL – RUBEOLA FC CSÖMÖR 5-6

SCOREGOAL KECSKEMÉTI FC – UFC GYÖMRŐ 7-2

VÁC FUTSAL SE – ÚJPEST FC-220 VOLT 6-3

sss
ffff

fotó: Simonffy Norbert

 

 

Kiemelt események
Fiú futsal II osztály U17 - U20 országos döntő
Dunakeszi, Radnóti Gimnázium
2017.05.28 09:00 - 2017.05.28 18:00
Portugália-Magyarország U17 6-1
Portugália-Magyarország U17 6-1
Szigetszentmiklós-ARTIFEX Futsal - Romhány SE 2-3
Portugália - Magyarország U17 6-0
Haladás VSE - Berettyóújfalu 1-1
 Leány U 13 döntő, Tolna
Leány U 13 döntő, Tolna
Szekszárd FC - Tolna Mözs
Tolna Mözs - DVTK-Vénusz 4-3
Bosznia-Hercegovina-Magyarország 2-2