MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Robog az ETO a hetedik bajnoki cím felé!
Robog az ETO a hetedik bajnoki cím felé!
Az ETO-Berettyó rangadó küzdelmes és feszült mérkőzést, szünet után eredményes győri játékot hozott 7-2-es ETO sikerrel. A győriek góljait Alex Constantino (4) és Davide szerezte (3).Robog az ETO a hetedik bajnoki cím felé!

7-2-re győzött a Rába ETO a Berettyóújfalu elleni rangadón! Alex Alejandro Constantino 4, Davide Moura 3 gólt szerzett!!! A Győr előnye 5 pontra nőtt a Futsal NBI Rájátszásában! Ezzel a győzelemmel az ETO nagy lépést tett hetedik bajnoki címe felé.

Rába ETO - MVFC Berettyóújfalu 7-2 (3-1)
Győr, Magvassy csarnok
Vezette: Kovács Gábor, Vass István, Tamási Péter

ETO: Matkovics - Davide, Alex, Juanra, Seidler
Cserék: Tóth Gy., Papp B., Gémesi Á., Harnisch Á., Vas Á., Sáhó K., Drahovsky T., Bognár B., Tama Á.
Vezetőedző: Marcos Angulo

MVFC: Tihanyi - Rábl., Gál, Trencsényi, Szabó
Cserék: László M., Takács, Kovács, Nagy I., Harmati, Nagy D., Kondás
Edző: Flavius Lorant Moga

Gólszerző: Moura 7., 22., 24., Constantino Vinas 13., 19., 35., 36., ill. Harmati 17., Juanra 24. – öngól

A rangadó előtt a Kazah Kairattal a BL-négyesdöntőben szereplő egykori győri futsalost, Dróth Zoltánt köszöntötte az ETO elnöke, Drucskó Zoltán. Nagyszerű iramban kezdődött a bajnoki elsőség szempontjából is fontos találkozó, a vendégek előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, ám először Davide révén a győriek találtak a kapuba.

A gól után sem változott a játék képe, továbbra is akadt veszély a győri kapu előtt, igaz Tihanyi sem unatkozott, s a Rába lőtte az újabb gólt. A játékrész hajrájában szépített az MVFC, de Alexnek erre is akadt válasza, így a címvédő kétgólos megérdemelt előnnyel vonulhatott pihenőre. 

A második félidő úgy kezdődött, ahogy az első, Davide lőtt gólt, igaz korábban, mint a szünet előtt. Vészkapusra váltott a Berettyóújfalu, s jött is a szépítés, de Davide szinte rögtön ismét háromra növelte a győri előnyt. Sőt Alex is meglőtte a harmadik, majd a negyedik találatát, így a győriek végül magabiztos győzelmet arattak, amivel nagy lépést tettek az újabb címvédés felé.

marcos-angulo_2016-09-03
Marcos Angulo:
-Egész héten jól dolgoztak a játékosaink tudtam, hogy jó formában várhatjuk a rangadót. Örülök, hogy jól játszottunk, s a pályára küldött fiatalok is egyre magabiztosabbak, jó teljesítményt nyújtanak.

moga_flavius_lorantFlavius Lorant Moga: - Pozitívan értékelem a mai mérkőzést, igaz hogy kikaptunk 7:2-re ugyanúgy, mind az alapszakaszban, de a két mérkőzés között van különbség !!! Az Eto kerete nagyon erős de a mai estén az én csapatom is megmutatta hogy meccsről meccsre szépen fejlődik és érdemes bízni bennük ! Voltak forduló pontok a meccsen, ha ezeket tudjuk orvosolni és tanulunk a hibákból, akkor biztos vagyok benne, hogy elérjük a célunkat !!! Végezetül szeretném megdicsérni a játékvezetést, mert rangadóhoz méltón vezették a mérkőzést.

ll
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rubeola-Kinizsi Gólösszefoglaló
MVFC Berettyóújfalu - Japán 4-3
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA