MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!
Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!

Az már régebben eldőlt, hogy a Romhány nyeri nagy fölénnyel a közép-nyugati csoportot. Esélyeshez méltóan győzték le pénteken az egyetemistákat, akik így utolsó helyen várhatják a záró fordulót. Az Airnergy számára fontos volt a győzelem, mert még versenyben van a dobogóért, és nem is hibáztak a KisFradi otthonában. Ha csak a hajrában is, de bebiztosították a győzelmet. Szintén így tett a Piliscsaba is, akik a REAC ellen diadalmaskodtak, megőrizve a második helyüket.

Az utolsó fordulóban két meccsnek is tétje van, hiszen a Romhány mögötti dobogós helyek még nem dőltek el. A legnehezebb helyzetben a negyedik helyen álló Rákospalota van, hiszen a bajnokot fogadják, és ráadásul nem elég nyerniük a sikerhez, csak akkor végezhetnek a dobogón, ha az Airnergy nem nyer a Piliscsaba ellen.

Az Airnergynél egyszerű a képlet. Ha legyőzik a PAFC-ot, akkor másodikok, ha nem, akkor legalább annyi pontot kell szerezniük, mint a REAC-nak a Romhány ellen, és akkor megvan a dobogó harmadik foka. Ellenkező esetben a REAC megelőzheti őket.

A legjobb helyzetben a Piliscsaba van, akik ha nem kapnak ki a zárókörben, megvan az ezüst. Amennyiben mégis vereséget szenvednének, a bronzéremmel vigasztalódhatnak.

 

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – AIRNERGY FC 1-6

ROMHÁNY SE – ELTE-BEAC 3-0

PAFC MITRE- REAC SPORTIKSOLA SE 8-4

sss

 

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4