Vissza > Férfi bajnokságok > Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!
Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!

Az már régebben eldőlt, hogy a Romhány nyeri nagy fölénnyel a közép-nyugati csoportot. Esélyeshez méltóan győzték le pénteken az egyetemistákat, akik így utolsó helyen várhatják a záró fordulót. Az Airnergy számára fontos volt a győzelem, mert még versenyben van a dobogóért, és nem is hibáztak a KisFradi otthonában. Ha csak a hajrában is, de bebiztosították a győzelmet. Szintén így tett a Piliscsaba is, akik a REAC ellen diadalmaskodtak, megőrizve a második helyüket.

Az utolsó fordulóban két meccsnek is tétje van, hiszen a Romhány mögötti dobogós helyek még nem dőltek el. A legnehezebb helyzetben a negyedik helyen álló Rákospalota van, hiszen a bajnokot fogadják, és ráadásul nem elég nyerniük a sikerhez, csak akkor végezhetnek a dobogón, ha az Airnergy nem nyer a Piliscsaba ellen.

Az Airnergynél egyszerű a képlet. Ha legyőzik a PAFC-ot, akkor másodikok, ha nem, akkor legalább annyi pontot kell szerezniük, mint a REAC-nak a Romhány ellen, és akkor megvan a dobogó harmadik foka. Ellenkező esetben a REAC megelőzheti őket.

A legjobb helyzetben a Piliscsaba van, akik ha nem kapnak ki a zárókörben, megvan az ezüst. Amennyiben mégis vereséget szenvednének, a bronzéremmel vigasztalódhatnak.

 

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – AIRNERGY FC 1-6

ROMHÁNY SE – ELTE-BEAC 3-0

PAFC MITRE- REAC SPORTIKSOLA SE 8-4

sss

 

 

Kiemelt események
Fiú futsal II osztály U17 - U20 országos döntő
Dunakeszi, Radnóti Gimnázium
2017.05.28 09:00 - 2017.05.28 18:00
Portugália-Magyarország U17 6-1
Portugália-Magyarország U17 6-1
Szigetszentmiklós-ARTIFEX Futsal - Romhány SE 2-3
Portugália - Magyarország U17 6-0
Haladás VSE - Berettyóújfalu 1-1
 Leány U 13 döntő, Tolna
Leány U 13 döntő, Tolna
Szekszárd FC - Tolna Mözs
Tolna Mözs - DVTK-Vénusz 4-3
Bosznia-Hercegovina-Magyarország 2-2