Vissza > Férfi bajnokságok > Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!
Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!

Az már régebben eldőlt, hogy a Romhány nyeri nagy fölénnyel a közép-nyugati csoportot. Esélyeshez méltóan győzték le pénteken az egyetemistákat, akik így utolsó helyen várhatják a záró fordulót. Az Airnergy számára fontos volt a győzelem, mert még versenyben van a dobogóért, és nem is hibáztak a KisFradi otthonában. Ha csak a hajrában is, de bebiztosították a győzelmet. Szintén így tett a Piliscsaba is, akik a REAC ellen diadalmaskodtak, megőrizve a második helyüket.

Az utolsó fordulóban két meccsnek is tétje van, hiszen a Romhány mögötti dobogós helyek még nem dőltek el. A legnehezebb helyzetben a negyedik helyen álló Rákospalota van, hiszen a bajnokot fogadják, és ráadásul nem elég nyerniük a sikerhez, csak akkor végezhetnek a dobogón, ha az Airnergy nem nyer a Piliscsaba ellen.

Az Airnergynél egyszerű a képlet. Ha legyőzik a PAFC-ot, akkor másodikok, ha nem, akkor legalább annyi pontot kell szerezniük, mint a REAC-nak a Romhány ellen, és akkor megvan a dobogó harmadik foka. Ellenkező esetben a REAC megelőzheti őket.

A legjobb helyzetben a Piliscsaba van, akik ha nem kapnak ki a zárókörben, megvan az ezüst. Amennyiben mégis vereséget szenvednének, a bronzéremmel vigasztalódhatnak.

 

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – AIRNERGY FC 1-6

ROMHÁNY SE – ELTE-BEAC 3-0

PAFC MITRE- REAC SPORTIKSOLA SE 8-4

sss

 

 

Magyarország–Szlovákia 5–1
Magyarország–Szlovákia 5–1
Csoportgyőztes a magyar válogatott: Magyarország-Macedónia 10-0
DiaEuro 2017 - Magyarország - Portguália 2-1
Falcao, avagy minden, amit a futsalról tudni lehet
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Fiú I. osztály U20 döntő
Fiú I. osztály U17 döntő
DEAC - Gyulai Amazonok 7-5