MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!
Közép-nyugati csoportban a Romhányé a bajnoki cím!

Az már régebben eldőlt, hogy a Romhány nyeri nagy fölénnyel a közép-nyugati csoportot. Esélyeshez méltóan győzték le pénteken az egyetemistákat, akik így utolsó helyen várhatják a záró fordulót. Az Airnergy számára fontos volt a győzelem, mert még versenyben van a dobogóért, és nem is hibáztak a KisFradi otthonában. Ha csak a hajrában is, de bebiztosították a győzelmet. Szintén így tett a Piliscsaba is, akik a REAC ellen diadalmaskodtak, megőrizve a második helyüket.

Az utolsó fordulóban két meccsnek is tétje van, hiszen a Romhány mögötti dobogós helyek még nem dőltek el. A legnehezebb helyzetben a negyedik helyen álló Rákospalota van, hiszen a bajnokot fogadják, és ráadásul nem elég nyerniük a sikerhez, csak akkor végezhetnek a dobogón, ha az Airnergy nem nyer a Piliscsaba ellen.

Az Airnergynél egyszerű a képlet. Ha legyőzik a PAFC-ot, akkor másodikok, ha nem, akkor legalább annyi pontot kell szerezniük, mint a REAC-nak a Romhány ellen, és akkor megvan a dobogó harmadik foka. Ellenkező esetben a REAC megelőzheti őket.

A legjobb helyzetben a Piliscsaba van, akik ha nem kapnak ki a zárókörben, megvan az ezüst. Amennyiben mégis vereséget szenvednének, a bronzéremmel vigasztalódhatnak.

 

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – AIRNERGY FC 1-6

ROMHÁNY SE – ELTE-BEAC 3-0

PAFC MITRE- REAC SPORTIKSOLA SE 8-4

sss

 

 

Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rubeola-Kinizsi Gólösszefoglaló
MVFC Berettyóújfalu - Japán 4-3
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA