Vissza > Férfi bajnokságok > Elválnak Csernai Gábor és a Ferencváros útjai!
Elválnak Csernai Gábor és a Ferencváros útjai!

A pénteki, Bőny elleni vereséget követően már nem Csernai Gábor a Ferencváros edzője. A fiatal szakember nyáron vette át a csapatot, ami nem volt ismeretlen a számára, hiszen a keret nagy részével dolgozott már együtt, sőt akadtak olyanok is, akikkel még együtt is játszott. A gyengébb kezdés után az ősz egész jóra sikeredett, és télen úgy tűnt, hogy reális lehet akár a felsőházba kerülés is.

Ehhez képest az idei év igen nagy csalódás volt a zöld-fehéreknél. Az alapszakasz további meccsei közül egyet sem tudtak megnyerni, így végül a 9. helyen zártak. A rájátszást ugyan győzelemmel kezdték, de utána egy döntetlen és 3 vereség következett, így jelenleg osztályozós helyen áll a csapat, 5 pontra a bennmaradást jelentő 8, helytől, és háromra az utolsó, kiesést jelentő pozíciótól.

A tavaszi mérleg 11 meccs, és egy győzelem, mindössze 6 pont a megszerezhető 33-ból. Ezek után döntött úgy a Ferencváros vezetősége, hogy a hátralévő meccsekre próbál változtatni, és egy új lökést adni a csapatnak. Csernai helyét ideiglenesen Felipe Matos veszi át, akinek a munkáját Sáfár Tony fogja segíteni.

Magyarország–Szlovákia 5–1
Magyarország–Szlovákia 5–1
Csoportgyőztes a magyar válogatott: Magyarország-Macedónia 10-0
DiaEuro 2017 - Magyarország - Portguália 2-1
Falcao, avagy minden, amit a futsalról tudni lehet
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Ezüstérmes a magyar cukorbeteg válogatott
Fiú I. osztály U20 döntő
Fiú I. osztály U17 döntő
DEAC - Gyulai Amazonok 7-5