MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Elválnak Csernai Gábor és a Ferencváros útjai!
Elválnak Csernai Gábor és a Ferencváros útjai!

A pénteki, Bőny elleni vereséget követően már nem Csernai Gábor a Ferencváros edzője. A fiatal szakember nyáron vette át a csapatot, ami nem volt ismeretlen a számára, hiszen a keret nagy részével dolgozott már együtt, sőt akadtak olyanok is, akikkel még együtt is játszott. A gyengébb kezdés után az ősz egész jóra sikeredett, és télen úgy tűnt, hogy reális lehet akár a felsőházba kerülés is.

Ehhez képest az idei év igen nagy csalódás volt a zöld-fehéreknél. Az alapszakasz további meccsei közül egyet sem tudtak megnyerni, így végül a 9. helyen zártak. A rájátszást ugyan győzelemmel kezdték, de utána egy döntetlen és 3 vereség következett, így jelenleg osztályozós helyen áll a csapat, 5 pontra a bennmaradást jelentő 8, helytől, és háromra az utolsó, kiesést jelentő pozíciótól.

A tavaszi mérleg 11 meccs, és egy győzelem, mindössze 6 pont a megszerezhető 33-ból. Ezek után döntött úgy a Ferencváros vezetősége, hogy a hátralévő meccsekre próbál változtatni, és egy új lökést adni a csapatnak. Csernai helyét ideiglenesen Felipe Matos veszi át, akinek a munkáját Sáfár Tony fogja segíteni.

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4