MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Több volt ebben a meccsben
Több volt ebben a meccsben

A női futsal NB I alsóházi rájátszásában az utolsó hazai mérkőzését játszotta a Göcsej SK. Az ellenfél a kvartett listavezetője az Árkád ETO volt, akik a félidőben még vezettek és a hajrában egyenlítettek és fontos ponttal távoztak Zalaegerszegről.

Göcsej SK Sport 36-Árkád ETO 2-2 (0-1)
Zalaegerszeg, 100 néző, Jv: Vincze Gábor (Halász G., Tóth. A.)

Göcsej SK: Kiss, Megyeri, Marsai, Lehota, Orbán,
Csere: Nagy, Horváth, Németh, Szegedi, Vörös,
Edző: Tánczos Tibor

Árkád ETO: Joó, Tillinger, Dikanova, Szűcs, Zemplényi,
Csere: Kardos,
Edző: Molnár Attila

Gólszerzők:
Marsai (2), ill: Zemplényi, Tillinger

Foghíjas csapattal, mindössze öt mezőnyjátékossal érkezett a Győr, míg a hazaiak kispadján Major Gábort távollétében Tánczos Tibor szakmai vezető helyettesítette. Lendületesen kezdtek a zalaiak és már az első percben ziccert hibáztak. Mindkét csapatot nyomta a tét, hogy elérjék a biztos bennmaradást az első osztályban, ezért sok volt a pontatlanság a játékban. A Göcsej irányított és mezőnyfölényben játszott, míg a vendégek kontrákra rendezkedtek be és azokat villámgyorsan alkalmazták. Megyeri Boglárka veszélyeztette a vendégkaput a legtöbbször az első tíz percben, míg a győriek főleg átlövésből kísérleteztek, sikertelenül. A hazaiak már az ellenfél térfelén letámadtak és ez sok könnyű labdát eredményezett. A 15. perc elején Marsai kényszerítőzött Megyerivel, aki óriási ziccerben a felsőlécet találta telibe. A kipattanó labdával indultak a győriek és három passzból a zalai kapu elé értek, ahol Zemplényi a hatos vonalról kilőtte a jobb alsó sarkot és előnyhöz juttatta csapatát (0-1). Az utolsó percen belül újra Megyeri került ziccerbe, de Joó Alexandra bravúrral hárított.

DSC_8627

A második félidő elejét megnyomta a Göcsej és Marsai kétszer is remekül lőtt, de a vendégek kapusa jókor volt jó helyen. Öt perc elteltével szabadult ki némileg az ETO a szorításból és mindjárt legjobbjuk Dikanova lőtt nem sokkal a kapu fölé. A 30. percben jött a várt fordulat hazai szempontból. Marsai kapott egy remek labdát Megyeritől és szépen beforgatva védőjét a hálóba lőtt. Nem telt bele fél perc sem és Marsai újra ziccerbe került és remekül gurított el ballal Joó kapus mellett és szerzett előnyt a Göcsejnek (2-1). A vezetés egy kicsit könnyelművé tette a hazaiak játékát, ami a pontosság rovására ment. A 15. percben egy eladott labdából indult az ETO és egy remek kényszertő végén Zemplényi lőtt balról a hosszú oldalra és az ott érkező Tillinger becsúszva egyenlített (2-2). A hátralévő időben rengeteg helyzetet kidolgozott a Göcsej, de szinte a lehetetlent is kihagyták, valamint Joó Alexandra extrán védett és csapata legjobbjaként nagyban hozzájárult a vendégek pontszerzéséhez.

Tánczos Tibor:- Jó iramú, sok helyzetet hozó mérkőzést játszottunk. Ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor gólokkal nyerhettünk volna. Nem sikerült győznünk, de a pontszerzésnek is örülnünk kell az alsóház listavezetője ellen. Megyünk tovább és két hét múlva Debrecenben szeretnénk bebiztosítani az első osztályú tagságunkat.

Molnár Attila:- Kevesen érkeztünk erre a találkozóra, de annál nagyobb akarással és lelkesedéssel játszottunk. Nagyon örülök, hogy volt tartásunk és fontos pontot szereztünk idegenben. Hazai pályán az Airnergy ellen szeretnénk pontot tenni a csapatunk rájátszásban nyújtott remek teljesítményére és megnyerni a csoportot.

Jóna István 

hh

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA