MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Lecsúszott a Gyula az Alapszakasz első helyéről
Lecsúszott a Gyula az Alapszakasz első helyéről

Az elmúlt hétvégén a Női Nb II Keleti csoportjában a Gyulai Amazonok  idegenben léptek pályára a Hajdúböszörményi TE ellen. Az első mérkőzésen 5-5-ös döntetlen után egy fölényes 9-1-es fürdővárosi sikert könyvelhettek el a csapatok, így bizakodva várták a gyulai lányok a visszavágót is. A hazai pálya előnye azonban mindenképpen a HTE mellett szólt, hiszen nagyon lelkesen és fegyelmezetten játszottak mindamellett, hogy egyáltalán nem voltak megilletődve a tavalyi bajnok ellen. Quirikó Vivien fiataljai ellen Molnárné Irénke is más összeállításban lépett pályára, ám az első játékrészben magukhoz ragadták a kezdeményezést. Deczki Vanda, a hazaiak kapusa rendkívüli napot fogott ki, szinte az összes vendég támadást hatástalanította, vagy ha nem, a gyulai lányok voltak pontatlanok. A meddő vendég fölényre nem tudtak válaszolni a böszörményi lányok, kontrákkal veszélyeztettek, melyek az utolsó percekben igen veszélyesek voltak.

A gól nélküli félidőt követően kissé megváltozott a játék képe, kapkodóan játszottak az amazonok, hiszen már-már görcsösen akarták a győzelmet. A rengeteg kihagyott helyzet meg is bosszulta magát, egy szép kontra végén Palóczi Krisztina a 26. percben megszerezte a vezető találatot. A hazaiak vérszemet kapva, felszabadult játékkal próbáltak labdát szerezni, illetve kihasználni a gyulaiak pontatlanságát. Az utolsó néhány másodpercben végleg eldöntötték a 3 pont sorsát, Mogyorósi Zsuzsanna értékesítette helyzetét, beállítva a 2-0-s hazai győzelmet.

A keleti-csoport sorrendje nagyjából eldőlt, az 1. helyen a Reklám-Press Skorpió végzett, míg a 2. helyről a Gyulai Amazonok várhatják a rájátszást. A másik két hely a Szent Mihály FC és a Hajdúböszörményi TE között dől el, mindkét csapat az utolsó fordulóban szerzett pontjai alapján szerzi meg a keleti-csoport 3., 4. helyét.

HTE II-Gyulai Amazonok 2-0 (0-0)

Hajdúböszörményi TE II: Deczki Vanda, Bölömi Ibolya, Mogyorósi Zsuzsanna, Balla Anikó, Mága Alexandra
Cserék: Palóczi Krisztina, Quirikó Vivien, Sipos Bernadett, Nagy Mária, Nagy Anikó, Malachovszky Dóra
Edző: Quirikó Vivien

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Papp Laura, Perjési Rita, Erdélyi Angéla, Kurai Nikolett
Cserék: Bálint Kata, Pilán Tímea, Bálint Rebeka, Szilágyi Zsanett
Edző: Molnár Zoltánné

Gólszerzők: Palóczi Krisztina, Mogyorósi Zsuzsanna

14012254_1419915748024777_655789494_nQuirikó Vivien: - Több jó egyéni teljesítmény, kiváltképp a kapuban, és fegyelmezett csapatmunka eredménye ez a siker. Örülök, hogy a legutóbbi Gyula elleni vereségünk után sokkal jobban tudtunk játszani, és így még van esélyünk 3. helyen zárni az alapszakaszt. Gratulálok a csapatnak!
 

Molnár ZoltánnéMolnár Zoltánné vezetőedző:  - Több olyan lánynak is játéklehetőséget adtam, akik egyébként kevesebbet szoktak játszani, de úgy gondolom, hogy nem tudtak élni a lehetőséggel. Nagyon fegyelmezett és jól felkészült ellenféllel játszottunk, akik ellen hazai pályán mindig nehéz pontot szerezni. Megérdemelten győztek ellenünk, véleményem szerint kissé mélyponton van a csapat, ezen próbálunk javítani és szép eredményt elérni a rájátszásban. Addig még sok dolgunk van a csapattal, bízom benne, hogy a maximumot tudják majd nyújtani játékosaim. 

xc

 

xv

 

 

Kiemelt események
Jubilál a Rubeola !
Csömör Sportcsarnok
2017.12.01 16:00 - 2017.12.01 23:00
Elit Round a Rába ETO-val
Magvassy Sportcsarnok, Győr Rába ETO, MFC Kherson, Stalitsa Minsk, Luparense C5
2017.11.22 15:00 - 2017.11.25 20:00
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
A legfiatalabb futsalos JJ, azaz Jakab Jancsika
Csenger - Kecskemét 3-2
A hét gólja
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–SWIETELSKY HALADÁS VSE 1–4
Szekszárd - Tolna Mözs 3-2
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok 5-2