MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Sima győzelemmel rajtolt a Fradi a rájátszásban!
Sima győzelemmel rajtolt a Fradi a rájátszásban!

Péntek este elrajtolt az alsóházi rájátszás, ahol a Göcsej Látogatott a Népligetbe. Az alapszakaszban mind a kétszer a vendégek diadalmaskodtak, így volt miért visszavágni a zöld-fehéreknek, amire minden esélyük megvolt, hiszen a Bagó-tanítványok igen foghíjasan érkeztek.

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–GÖCSEJ SPORT KLUB 4–1 (4–0)
Elek Gyula Aréna
, 200 néző. 

Játékvezetők: Takács I. (Szűcs L., Janitz)

FTC: Sikur – Andorka, Horváth B., Safar, Komáromi
Cserék: Borsi - Birinyi, Szabó Zs., Nagy A., Szegő, Lak, Kulik
Vezetőedző: Csernai Gábor

GÖCSEJ: Cseresnyés – Pesti, Szőke, Horváth D., Gugcsó
Cserék: Balikó - Simon M., Csire, Bagó, Tánczos, Béli, Koronczai
Vezetőedző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Horváth B. (13.), Birinyi (14.), Kulik (17., 25.), ill. Gugcsó (31.)

Sárga lap: Szabó illetve Balikó, Csire, Bagó, Tánczos 

Ahogy elkezdődött a találkozó, rögtön magához ragadta a kezdeményezést a Fradi, és nyomás alá helyezte a vendégek kapuját, akik nagyon ritkán jöttek ki a szorításból, ráadásul ezúttal a kontráikban sem volt különösebb veszély. A kérdés csak az volt, mikor érik góllá a Fradi fölénye. Az első találatra a 13. percig kellett várni, ekkor Horváth szerezte meg a vezetést, amit Birinyi egy perccel később megduplázott. Ekkor még nem volt vége a vendégek megpróbáltatásainak, hiszen a félidő vége előtt még Kulik is beköszönt, így magabiztos, 3 gólos előnnyel mehettek szünetre a vendéglátók.

A térfélcserét követően a Zalaegerszeg megpróbált bátrabban támadni, de nem nagyon jutottak el az ellenfél kapujához, majd jött a második félidő ötödik perce. Ekkor egy labdaszerzést követően ismét Kulik volt eredményes egy szép befejezéssel, amivel el is dőlt a találkozó. A hátralévő időben is a Fradi dominált, de már közel sem erőltették úgy a támadásokat, mind odáig. A játékrész közepén a Göcsej első komolyabb lehetőségéből szépített, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

17379833_1628988667115218_872861669_o

Ezen az estén semmi sem veszélyeztette a Ferencváros győzelmét, és végre megszerezték első győzelmüket ebben az évben, amivel ha csak hétfőig is, de élre álltak az alsóházban. A Göcsejnek sokat kell javulnia, ha eredményesen szeretne szerepelni a rájátszásban, bár amennyiben a hiányzóik visszatérnek erre azért jó esélyük van.

Bagó-Gábor-1Bagó Gábor, a Göcsej mestere: - Teljesen feleslegesen játszottunk idáig le egy bajnokságot, mivel semmit nem ért. A több pontos előnyünk 1 forduló alatt hátrány lett. Egy teljes sor hiányzott a csapatomból és olyanok ráadásul, akik nem 1-2 hete kezdték ezt a sportot. Teljesen megérdemelt a Fradi győzelme és gratulálok nekik.

 

13942575_1372590982754989_2067452485_nCsernai Gábor, a Fradi mestere: - Nagyjából amit elterveztünk, azt sikerült véghezvinni. Elsődleges célunk a 3 pont megszerzése volt. Ez időnként jó játékkal is párosult, bár szerintem hamarabb is eldönthettük volna a meccset, illetve nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna ezen az estén. Remélem, a további mérkőzéseken is hasonló mentalitással fogunk játszani, és akkor elérhetjük célunkat.

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA