MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Kezdődik a rájátszás a Férfi NB I-ben!
Kezdődik a rájátszás a Férfi NB I-ben!

Felsőház

Péntek este útjára indul a férfi NBI alsó és felsőházi rájátszása. A felsőházban 6 csapat küzd a bajnoki címért, ahol a legnagyobb esélyes természetesen az ETO, akik fölényesen nyerték meg az alapszakaszt. Nehéz elképzelni, hogy valaki meglepheti őket. Viszont mögöttük nagy a tülekedés, hiszen a többi csapat úgy gondolja, hogy a dobogón a helyük. Az Újváros és a Mezei fordult a 2. és a 3. helyen, de a többi alakulat is egy jó teljesítménnyel beérheti őket. 10 forduló igen hosszúnak mondható, így sok minden megtörténhet. Ami biztos, hogy lesz ideje felkészülni a csapatoknak, hiszen egy hét múlva közel egy hónapos szünet lesz, mivel a válogatott EB selejtezőn vesz részt Azerbajdzsánban. 

felsőház

MEZEI-VILL BERETTYÓÚJFALU – DUNAFERR DUE RENALPIN FC
18:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Néhány nap után újra találkoznak a felek, hiszen az alapszakasz zárómeccsén is összecsaptak. Azzal az eredménnyel Trencsényiék most is elégedettek lennének, mivel 3-0-ra múlták felül riválisukat. Igaz, abból a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, hiszen nem volt tétje már, és a vendégek igen foghíjasan érkeztek. Most teljes lesz a keretük, és nyilvánvalóan egy másik arcukat fogják mutatni Fehér Zsolt fiai. A Dunaferr magabiztosan szerepelt az alapszakaszban és jókora előnnyel előzte meg az épp mögötte záró Mezeit. Most a hozott pontok alapján 1 pont a különbség, így egy újabb hazai győzelem esetén helyet cserélnének a tabellán. Persze ehhez lesz egy-két szava Fekete Róbertéknek, akik ha azalapszakaszban látott teljesítménnyel rukkolnak elő, akkor jó esélyük lehet a három pont begyűjtésére, amivel megalapozhatnák a jó szereplést a rájátszásra. Jó meccsre van kilátás, ahol nehéz megjósolni a végeredményt.

 

Alsóház

Az alsóházban talán nagyobb csata várható a négy együttes között, hiszen szeretné mindenki elkerülni a kiesést. Viszonylag kiegyenlítettnek mondható a négyes, annak ellenére, hogy a Bőny nem nyert meccset az alapszakaszban. Az újonc az utolsó fordulókban megmutatta, hogy számolni kell velük, hiszen a közvetlen riválisai sem bírtak vele, sem a Göcsej, sem a Fradi. És a bajnokság kiírásának szeszélye, hogy hiába volt az alapszakaszban az előttük állókkal szemben tetemes, 10-16-20 pontos hátránya, az minimálisra csökkent. A 4 alakulat két teljes kört játszik, ami 12 fordulót jelent, és az utolsó helyezett kiesik, míg az utolsó előtti osztályozót játszik az NBII második helyezettjével. 

alsóház

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – GÖCSEJ SPORT KLUB
21:00 Népliget, Elek Gyula Aréna

Jól ismerik egymást a felek, hiszen az elmúlt években nagy csatákat vívtak. Az idei bajnokság összecsapásaira a Göcsej emlékezhet vissza szívesebben, hiszen mind a kétszer legyőzték riválisukat, ráadásul a zöld-fehérek a 80 perc alatt még gólt sem rúgtak. A zalaegerszegiek egyetlen idegenbeli győzelme is a fővárosiak ellen született, és azóta csak egy pontot szereztek összesen, legutóbb a Bőny ellen. A Fradinak sem megy különösebben, mindössze két pontot szereztek ebben az évben. Ennek ellenére a Fradinál bizakodnak, hiszen egyszer minden sorozat megszakad, és ők is ebben bíznak. Hétfőn Veszprémben sem vallottak szégyent, de megint előjöttek a mostanában jellemző nagy hibák. Amennyiben ezt ki tudják küszöbölni, jó esélyük lehet a győzelemre, a kissé foghíjas Göcsej ellen. Amennyiben a Bagó tanítványok harmadszor is megfricskázzák a Fradit, kissé meglépnének riválisuktól.

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA