MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Simon Ádám a TFSE Futsalban folytatja!
Simon Ádám a TFSE Futsalban folytatja!

Bombaigazolás! főcímmel egy riport keretében tudatja a TFSE a sokszoros válogatott leigazolását a klubhoz.
Simon Ádám a TFSE Futsalban folytatja!

Bár még az átigazolási időszak el sem kezdődött, azonban a vezetőség nem volt tétlen eddig sem, a csapat megerősítése érdekében már meg is egyeztek a korábbi magyar válogatott játékossal.
Simon Ádám neve futsalberkekben igencsak ismerős lehet, hiszen 118 elsőosztályú fellépés mellett 20 alkalommal a magyar nemzeti válogatottban is parkettre léphetett. Kijelenthetjük, hogy az univerzális futsal játékos megszerzésével tovább növeltük a feljutási esélyünket.

A korábbi Cső-Montage tehetséggel váltottunk pár szót:

Először is szeretnélek köszönteni a TFSE futsal csapatanál. A magyar futsalban komoly névnek számítasz, miért nem hallottunk rólad az utóbbi időben?

- A Cső-montage "feloszlása" után a BME-hez kerültem. Sajnos a régóta húzódó térdsérülésem komolyra fordult, így műtétre volt szükség. Több, mint fél év kihagyás után, nem tudtam úgy visszatérni, ahogy szerettem volna. Miután a BME is az NBII-ben indult, egy kicsit elvesztettem a motivációmat a sportágban, és a formámat sem sikerült visszaszereznem. Kisebb maglódi kiruccanás után teljesen felhagytam a futsallal és csak nagypályán játszottam.

Mi az oka a visszatérésnek és miért pont a TF?

- Az embernek mindig hiányzik a sport. Így volt ez velem is a futsal iránt, főleg, hogy körülbelül 13 éve kezdtem el játszani! Póta Balázs a csapat edzője többször csábított már és úgy gondoltam itt az idő a visszatérésre. Tehetséges fiatalokból áll a csapat, remélem átragad rám a lelkesedésük, lendületük, esetleg én is tudok újat mutatni nekik. Kifejezetten biztató a csapat jövőképe, ezért gondolom, hogy a TF lesz a megfelelő hely ahol újrakezdhetem a futsalt.

Mik a céljaid még a futsalban?

- Először is szeretném visszanyerni az erőmet és segíteni a TF-nek a feljutásban. A legfontosabb számomra, hogy újra tudjam élvezni a játékot és úgy gondolom ehhez a legjobb helyet választottam!

Köszönöm szépen, közös sikerekben gazdag szezont kívánok!

Hajrá TF!

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4